INDEX     BONO     UUNO     UUTISIA     GALLERIA     VIERASKIRJA     LINKIT   


« 2009 UUTISIA
28.03.2010 UIMAREISSU JA VUODEN EKAT AGIKISAT
Muutama viikko sitten kävimme Hyvinkään koirauimalassa testaamassa miten pojat polskivat. Ja hyvinhän nuo polskivat. Etukäteen olin ajatellut, että Bono saa vähintään sydänkohtauksen, kun joutuu meikäläisestä eroon ja räpiköi itsensä liiveistä huolimatta uppeluksiin. Uunosta taas en ollut niin huolissani, vaikkei tuokaan varsinaisesti uinut ole, mutta menee paljon rohkeammin järveen ja välillä niin syvälle että saa olla vähän varuillaankin. Varsinkin jos rannassa on sorsia ja jos yhtään ei komenna, niin varmaan juoksis puoleen väliin Saimaata niiden perässä.
Alla poikien uimavideot, kuvia laittelen galleriaan jossain välissä.

Bono & Uuno vol.1
Bono & Uuno vol.2
Bono & Uuno vol.3
Bono swimmaa
Uuno swimmaa


Eilen kävimme piiiitkän kisatauon jälkeen ja aika vähäiset treenit pohjana Bonon kanssa testaamassa miltäs ne radat nyt tuntuvatkaan. Tuloksilla ei juuri hurrailla, mutta muuten molemmat radat menivät tosi hienosti, ainakin kun ottaa huomioon, että viimeksi ollaan kisailtu heinäkuussa 2009. Nopsat, sujuvat ja keppejä lukuunottamatta täysin puhtaat radat. Aikamoisena yllätyksenä tuli kyllä, että kepeillä tökkää, Bono kun on kohtalaisen varma keppien suorittaja. Tosin saattaapi johtua siitäkin, että suhteellisen hyvin jo hakee keppejä, mutta miulta ei sitten kisoissa löydy luottoa siihen, että osaisi tehdä sen itsenäisesti, vaan lähden viemään sitä ja homma kosahtaa sitten siihen. Molemmilla radoilla vasta kolmannella kerralla lähti suorittamaan keppejä kunnolla, tosin ekalla radalla keppisähellyksen aikana kerkesi kopsauttamaan lähistöllä olevaa pituushyppyä ja siitä syystä hylkäys. Molempien ratojen profiilit löytyvät Bonon agilitytulokset -sivulta.

Mutta erittäin hyvä fiilis jäi kisoista ja ehkä me jo pikimmiten katselemme uusia koitoksia. Niin ja sitä odotellessa koitan takoa päähäni, että kyllä se Bono osaa myös itse.


Ja pitäähän myös mainostaa seuraavaa, kun en ole uutisia päivitellyt muutamaan kuukauteen.
Suomen Kääpiöpinserit ry palkitsi jokin aika sitten vuoden 2009 menestyneimmät koirat. Bono oli tässä kovatasoisessa kisassa hienosti seitsemänneksi paras uros ja samalla myös menestynein ruskea uros.

18.01.2010 VUODEN TH's
Koska nyt on jo kennelin kotisivuilla tietoa, niin mainostetaan nyt täälläkin.

Uuno on nyt siis valittu vuoden 2009 menestyneimmäksi Tiny Harridan's -koiraksi. Kiitos Suski tästä kunniasta ja erityisesti tästä super hölömöstä, mutta silti niin ihanasta koirasta.

Ja tätä juhlistamme sitten "vanhojen" tapojen mukaisesti jälleen pääserikoisnäyttelyssä.

09.01.2010 KAJAANIN MISSEILYT
Jokin aika sitten saimme jossain ihmeen mielenhäiriössä ajatuksen, että lähdemmekin Kajaaniin näyttelyyn, vaikka ajomatkaahan ei siis ole juuri nimeksikään.

Ja kannattihan se lähteä, vaikka kyllä jossain vaiheessa jo tuntui ettei tässä ole mitään järkeä -taaskaan. Uuno siis aivan loistavasti ainut ERIn saanut nuorimies ja luonnollisesti voitti luokkansa. Tämän jälkeen oli vielä toiseksi paras uros, häviten ruotsalaiselle valiokoiralle, eli myös paras kotimainen lajissaan. Bono sai niinikään ERIn ja oli samaisen ruotsikoiran jälkeen valioissa toisena. PU-kehä menikin sitten Bonolta aivan penkin alle, Jouko kartturina ja hyvä ettei jätkällä lähtenyt henki, kun joutui meikäläisestä olemaan niiiin äärettömän kaukana. Ja ymmärrettävästi ei sijoitusta PU-kehästä herunut.

Olipahan sitten vielä nartuissakin meidän sakilla ihan mukavaa menestystä. Bonon äippä, Siiri loistavasti paras narttu ja VSP, saaden myös CACIBin. Bonon puolisisko, Inya PN2 ja ROP-JUN, saaden myös SERTin. Ja kun Alina vielä kiilasi PN4-pallille, niin jopas olikin taas hauskaa. Näin ollen PN-sijoittuneissa oli siis kolme sukupolvea melkein peräjälkeen.

Tiny Harridan´s kasvattajaryhmä oli jälleen hienosti ROP-kasvattaja.

Jotta kyllähän kannatti kärvistellä kohtalaisen viileässä pallohallissa taas muutamia tunteja. Pihalla taisi samaan aikaan olla noin -25 pakkasta, eikä hallin sisälläkään tainnut juuri lämpöasteita olla. Suuret kiitokset kaikille mukavasta seurasta. Ja meidän isäntäväelle erityisesti majapaikasta ja aivan loistavasta kestityksestä kiitos ja kumarrus.
 
 
 
 
 
 
 
 

« YLÖS »

 

 

© Miralakoski